DESPRE NOI

Andreea Ioana Rusu – Fondatorul centrului de consiliere pre si post natala “Leaganul Cunoasterii” a pornit de la premiseDescoperă plăcerea cunoașterii alături de noi !

Educator Prenatal Lamaze, Farmacist, Nutritionist si Dietetician, Instructor de aerobic si fitness, Cadru Universitar Facultatea de Farmacie, Nutritie si Dietetica.

Andreea a avut mereu o preocupare spre lucrurile naturale, sanatoase, spre o ideologie sanatoase de viata dovada si alegerea profesiei de farmacist ca profesie de baza si ulterior a celorlalte specializari mai sus mentionate. Atunci cand a aflat ca va deveni mamica a apelat la cursurile Lamaze,cursuri care i-au oferit un suport real spre o nastere in conditii naturale si informatii de care avea nevoie pentru a inlatura fricile, temerile pornite din necunoastere si neinformare corecta.

Dorinta de a oferi un suport real si cat mai complet familiilor a motivat-o sa devina initiatorul si creatorul Centrului de consiliere „Leaganul Cunoasterii” unde cuplurile vor gasi sprijin si informatii utile care sa ii ajute pe noul drum spre bebelusul lor.


Dr. Cristina JanetaTeaha

Medic specialist Pneumologie si Medicina Generala. Cu o vasta experinta acumulata in cei 19 ani de practica medicala d-na doctor s-a alaturat echipei pentru consultul pacientilor din clinica. Totodata dna doctor are si competenta in ecografie generala.


Adriana Ardelean- Fiziokinetoterapeut

Fiziokinetoterapeut cu  experienta de peste 9 ani in domeniu, vine sa completeze echipa noastra atat in etapa prenatala cat si postnatala.Adriana este fiziokinetoterapeut cu foarte multe specializari in gimnastica medicala si de intretinere,  recuperare medicala, recuperare post traumatica, kinetoterapie prenatala si postnatala, fizioterapie bebelusi, fiziokinetoterapie pediatrica  completa , baby gim, analiza posturala, analiza dezvoltarii neuro-motorii.


Adriana Ardelean

Fiziokinetoterapeut cu experienta de peste 6 ani in domeniu, vine sa completeze echipa noastra atat in etapa pre cat si post natala.

Adriana este fiziokinetoterapeut cu foarte multe specializari in gimnastica medicala si de intretinere, recuperare medicala, recuperare post traumatica, kinetoterapie prenatala si postnatala, fizioterapie bebelusi, fiziokinetoterapie pediatrica completa, baby gym, analiza posturala, analiza dezvoltarii neuro-motorii.

Adriana Ardelean

error: Continut Protejat !!!